Visszatér a Goldshire Maffia Shadowlandsben.

Még annó a Warlords of Draneor idején összeállt egy 20 fős kis csapat, akiket a PvP küzdelmei motiváltak. Mától pedig hivatalos, hogy a kis közösség ismét aktivvá válik, hiszen a guild régi alapítói térnek vissza játszani és élesztik fel a Goldshire Maffiát.

PvP:

Ami biztos, hogy az RBG csapatunk már zárt és nem igazán tervezünk egy második csapat kialakítását. Az arena kedvelő játékosokat viszont szívesen várjuk, a beugró feltétel számukra 2000+ arena rating achi!

PvE:

A jó hír az, hogy a guild a PvP aktivitásokon kívül először, foglalkozni fog a PvE raidekkel és Mythic+ instákkal is. Ide elsősorban azon nézőim közül válogatunk embereket, akiket régóta ismerek és kedvelik azt amit képviselek, emellett pedig képesek emberek módjára viselkedni, mind discordon, mind guild chaten. A cél a Mythic progress raid tryolgatása. Jelenleg minden classt szívesen látunk. 🙂

Amit tudnotok kell, hogy a guild továbbra is Ragnaros alliance oldalt marad. Ide várjuk prepatchban a játékosokat, akik esetleg kedvet kaptak a csatlakozáshoz. Shadowlandsben hetente 2 alkalommal lesznek RBG és PvE raidek, előre kiírt időpontokban.

A teljes célunk egy kisebb, tisztelettudó és egymást mindenben támogató jó közösség kialakítása, hogy ne a wow elindítása legyen az első dolgod a géped indítása után hanem, hogy fel gyere discodra a többiekhez. Fontos még, hogy nem casualkodni szeretnénk, de biztosan nem mi leszünk az új world first guild sem. Egyébként guild találkozók várhatóak, mint régebben is. Legyetek jók! Hajrá GS Maffia! 🙂

A guild streamek felelőse én magam leszek:
https://www.twitch.tv/westenofficial

Vélemény, hozzászólás?