Shadowlands heti lootok működése.

Rengeteg ismerősöm van, aki minden héten várta, mint a messiást a heti ládákat a BFA ideje alatt. Persze majdnem minden lootolás után, el is ment a kedve az élettől. A rendszer szerintem nem volt rossz ötlet, a gond csupán azzal volt, hogy egyetlen random itemre volt rábízva a karaktered teljes heti munkája.

Abban egyetérthetünk, hogy a Shadowlands a látottak alapján egész ígéretesnek tűnik. Érezhető, hogy a cég hallgat a béta teszterek és a közösségi ikonok véleményére. Hála az égnek a heti “ládák” működése is megváltozik a következő kiegészítőben.

A mechanika igen egyszerű és sokkal több lehetőséget ajánl fel számunkra, mint egy random item minden héten.

A lényeg, hogy hetente maximum 9 item közül fogunk tudni választani, ha mindent teljesítünk, amit a játék kér tőlünk. Fontos, hogy továbbra is egy loot jár majd minden hét végén, csak a lehetőségeink növekednek meg a választáshoz.

Ha megcsináljuk az adott számú bosst per raid, ha kiütjük az adott számú Mythic+ instákat, avagy kifarmoljuk a kért Conquest pontokat, akkor unlockolhatjuk az extra választási lehetőségeket. Amit fontos még hozzátenni, hogy az itemek ilvl-je attól függ majd, hogy milyen nehézségű raidet, mythicet, vagy arena ratinget ütöttünk ki az adott héten. A mythic+ instáknál, mindig a legnagyobb kulcs az iránymutató.

Összeségében egyre több jó hír érkezik várva várt kiegészítőnkhöz, ez is egy olyan dolog, ami sokkal igazságosabbá teszi a játékosok lehetőségeit.

Élő adások majdnem minden nap:
https://www.twitch.tv/westenofficial

Vélemény, hozzászólás?