5 dolog, amit érdemes megcsinálnod Shadowlands előtt.

Lassacskán a nyakunkon a Shadowlands prepatch, ez általában 1-2 hónappal, a teljes kiegészítő előtt szokott megjelenni. A dátum továbbra sem ismert, de az biztos, hogy a játék még idén megjelenik. Addig viszont van néhány dolog, amivel érdemes foglalkozni, mert kikerül a játékból, vagy jóval nehezebbé válik megszerzése.

1. Ahead of the Curve és Cutting Edge achievementek.

A Curve a Heroic Ny’alotha a Cutting Edge pedig a Mythic raid részét jelenti, mindkét acsi megszerzése mountokkal gazdagít bennünket.

2. Battle for Azeroth Elite PvP szettek.

Ahogy a BFA kapui bezárnak, azzal ezen szettek is vele tünnek el a süllyesztőben. Az utolsó darabért 1800-as ratingre kell fel verekednünk magunkat.

3. Mythic+ Awakened Mindborer mount.

Ha letoljuk az összes Mythic+ dungeont 15+ nehézségi szintre, akkor megszerezhetjük a Battle for Azeroth Keystone Master: Season 4 acsit, amivel megkaparinthatjuk ezt a mountot.

4. Mad World

Nem minden Horroric Vision kontent fog kikerülni a következő patchben, de a Mad World achievement igen. A teendőnk itt csupán annyi, hogy egyedül, 5 maszkkal toljuk le a Stormwind és Orgrimmar vision kihívásait. Egyébként a Horroric Vision után, megkapjuk a Through the Depths of Visions acsit, ami mellé jár a Black Serpent of N’zoth mount.

5. Rank 4 essencek

A patch eljövetelekor nem lesz lehetüségünk megszerezni a Phenomenal Cosmic Power acsit sem, amivel összedobhatjuk Rank 4-es essenceinket.

Kalandra fel WoW fanok, azért van még mit csinálgatni, mielőtt megint bekockulunk a monitor elé.

Élő adások majdnem minden nap:
https://www.twitch.tv/westenofficial

Vélemény, hozzászólás?