Naxxramas, az utolsó próbatétel.

A vártnál kicsit hamarabb érkezik Naxxramas, már ha engem kérdeztek, bárcsak ez a Shadowlandsre is igaz lett volna. Ami viszont igaz, hogy december 3. napja sokak által bejelölésre kerül a naptárakban, ugyanis a Classic játékosok neki feszülhetnek Naxxramas, élőholtaktól duzzadó seregeinek és bossjainak.

A BELÉPÉS:

Az előző raidekhez hasonlóan ez is egy prequest segítségével kezdhető el. A küldetés követelményei viszont az Argent Dawn reputációnk szintjéhez lesz kötve.

Az első állomásunk Light’S Hope Chapelbe vezet, ahol Archmage Angela Dosantos-t kell megkeresnünk a quest miatt.

A küldetéshez minimum honorednek kell lennünk Argent Dawn-nal.
Honored: 60gold + 5 Arcane Crystal + 2 Nexus Crystal + 1 Righteous Orb
Revered: 30gold + 2 Arcane Crystal + 1 Nexus Crystal
Exalted: Free, azaz ingyen lesz a móka.

Argent Dawn reput már az első fázis óta lehet gyűjtögetni, akik az első perctől játszanak, azoknak biztosan exalted a dolog. A honored követelmény elég drágának tűnik, a revered szerintem jobban kifizetődő. Mivel jómagam is új karaktert indítottam augusztusban, így megelégszem a revereddel és befizetem azt a 200 gold környéki összeget. Egy valamit viszont fontos megjegyezni, hogy ezt csupán egyszer kell kipengetnünk. Szóval aki attól félt, hogy heti szinten kell kidobálni a goldot Naxx ablakán az megnyugodhat! 🙂

Naxxramas előtti event:
Scourge Invasion

Ez röviden arról fog szólni, hogy Azeroth kiemelt megyéiben, véletlenszerűen, undead seregek jelennek majd meg, őket legyőzve bizonyos szetteket és olyan önmagunkat erősítő itemeket szerezhetünk, amivel megkönnyíthetjük az Undeadek elleni harcot. Ezen itemek az event végével, többé már nem lesznek megszerezhetőek, szóval érdemes lesz ráfeszülnünk és megnyomni a farmgombot.

Frost Resistance Gear:

Ahhoz már mindenki hozzászokhatott, hogy minden új raid bejövetelével, valami extra resistance geart kell beszereznünk, hogy kibírjunk néhány boss extra képességét. Ez itt sem lesz máshogy, hiszen a fire és nature ress gear után, most frost ruciba bújúnk.

Mennyi Frost resire van szükség összesen?

0-100:
A tankoknak és healereknek ezt a körübelüli értéket kell belőniük, szerintem jobb ha inkább a 100 felé húz, mintsem a 0 felé, nehogy meglepetés érjen bennünket és felkészületlenül érkezzünk a raid első napjaira.

100-150:
A castereknek egy kicsivel többre lesz szükségük, de ez a szám elég könnyedén elérhető.

200-250:
A melee DPS-ek most nehezebb feladat elé kerülnek, itt szinte minden ruhájukat olyanra kell cserélniük, ami rendelkezik frost resistance stattal.

Egyébként a Naxxban lévő bossok is dobálják majd a resi geart, hogy felkészítsenek bennünket a Sapphiron elleni harcra.

A ruhákon kívül a szokásos Frost resistance potikkal lesz érdemes készülni és a Titán HP flaska is sokat segíthet, hogy kicsit stabilizáljuk az esetleges Frost resi hiányát. Érdemes már most elkezdeni craftoltatni, összegyűjteni a frost geart, mielőtt az egekbe szöknek az árak, bár az én szerveremen már most 2000 goldot kóstál egy 10 frost resis leather vállas….

Mindenkinek kitartást kívánok Naxxra, élvezzétek ki minden pillanatát, hiszen több mint egy éve várunk erre a pillanatra.

Természetesen jómagam is nekifeszülök majd a dolgoknak élő streamen, amit itt tudtok követni, feral druid dps szemszögből:
https://www.twitch.tv/westenofficial

Azt pedig külön köszönöm, ha facebookon is bekövetsz, igyekszem szinte minden nap posztolni valamit World of Warcraft témában, legyen az Classic, vagy Retail:

Vélemény, hozzászólás?