Érdemes még belekezdeni a Classic wowozásba?

Most augusztusban lesz egy éve, hogy elrajtolt a WoW Classic. Megint! Sikeres volt? Nehéz lenne eldönteni, de a fullon lévő szerverek a sikerességéről árulkodnak. Ebben a cikkben röviden összefoglalom, hogy miért érdemes visszatérni a régieknek és miért érdemes azoknak, akik most kezdenék el a kalandozásukat teljesen az elejéről.

1. Végre tele van kontenttel!

A visszatérő és az új játékosoknak is lesz mit csinálniuk, hiszen már a Phase 5-ben járunk, ahol Molten Core, Onyxia, sőt még Blackwing Lair is egy bemelegítő raid mindenki számára. Zul’Gurub és Ruins of Ahn’Qiraj, a két 20 fős raid pedig könnyed szórakozásnak bizonyul. Remek lootokkal, azt tegyük hozzá. A mostani Ahn’Qiraj 40 fővel, viszont sok casual guild számára jelenthet kihívást a következő hetekre, hónapokra nézve.

2. Egyszerű lesz lootot vinni!

Azon játékosok, akik az első perc óta, minden héten folyamatosan játszottak, már a legfullosabb ruhákban és szettekben rohangálnak, így egyszerűbb lesz lootot kapnunk a raideken, mert senkinek sem fog kelleni, annyira mint mondjuk BWL megjelenésekor. Sok guild már az alt karaktereit csinosítgatja.

3. Az átlagnál hamarabb találhatunk társakat, vagy guildet!

Sokak, köztük én is, de ha ezt olvasod akkor valószínűleg te is, beleuntál, abbahagytad, vagy csak elraktad pihenőre a játékot a kontent hiánya miatt. Emiatt sok guild elvesztette a régi fix embereit, így ismét beindultak a tagfelvételek, még a régebbi, elérhetetlen guildeknél is. Akár olyan karakterekkel is be lehet jutni, amikkel régebben esélytelennek tűnhetett. Vegyük csak az én feral druid DPS példámat.

Ahn’Qiraj eltart még néhány hónapig, de a lényeges dolog csak utána következik. Naxxramas! Ha ez a raid érdekel, akkor itt a legjobb idő, hogy felkészülj, kigeareld és fix helyet keress magadnak egy közösségben, ha megérkezik phase 6! A következő mondat, csak saját vélemény, de felszintezni is érdemes azon karaktereidet, amikkel szívesen játszanál majd Burning Crusade ideje alatt. Már ha lesz, nem igaz? 😉

Ha érdekelnek wowos élő tartalmak, várlak szeretettel a twitch csatornámon, majdnem minden este: https://www.twitch.tv/westenofficial

Vélemény, hozzászólás?