A WestenGYM kiemelt támogatója a BiotechUSA!

**TÉLI UPDATE**: Az edzős live-ok jelenleg a hidegre való tekintettel szünetelnek. Jelenleg az edzőteremben vagyok és sportszerűen kosárlabdázom ismét a régi csapatomnál 🙂

Valószínűleg már futottál bele az edzős élő adásaim körül valamelyikbe. Több mint negyed éve csináljuk már, eleinte az adások végén összeszámolt ingame halálok adták meg a gyakorlatok számát, de a későbbiekben ez megváltozott.

Mini jelenet 🙂

Sokkal jobban megy az adások előtt délután a jó időben kint mozogni, mint az adások végén a hajnali órákban. Emiatt fix gyakorlatokat csinálok minden hétfőn szerdán és pénteken 18:30-tól. Csatlakozz ha van kedved! 🙂

Célom ezzel, hogy egészségesebb és fittebb legyek, hiszen sokat ülök a streamek közben. De ami még fontosabb, hogy motiváljalak benneteket arra, hogy ti is kedved kapjatok a mozgásra és példát mutassunk a Gamer közösségnek, hogy igenis ezt így is lehet csinálni.

Ezeken felül pedig, felkeresett a BiotechUSA, hogy szívesen elkezdené szponzorálni a streamemet és azt amit képviselek.

Már évek óta az ő termékeiket használtam, így nem volt kérdés, hogy elfogadom-e támogatásukat vagy sem.

Az egészben a legjobb, hogy nektek is tudok segíteni, hiszen ha online, vagy a boltban vásároltok náluk, akkor a WESTEN10 kupon kóddal, akkor 10%-os kedvezményt kaphattok.

↪️  shop.biotechusa.hu/discount/WESTEN10

Köszönöm, hogy vagytok és támogattok, néztek és szeretitek az adásokat. Sokat jelent ez nekem, hogy van miért csinálnom napról napra!

#BiotechUSA #Biotech #Kuponkód #Couponcode #Coupon #Kupon

Vélemény, hozzászólás?