Ismét visszatér streamre a WestenGYM.

Tavaly már többször volt alkalom arra, hogy élő streamben edzettem veletek, még a Biotech támogatása előtt. Az elején még a stream közbeni halálokat számolva burpee gyakorlatokat végeztünk, amit végül kinti edzések követtek. De tavaly, amint kezdett hidegebb lenni odakint, abba is maradtak a dolgok és végül a WoW Classic jelenléte még kevésbé vett rá arra, hogy folytassam.

Viszont idén beszámoltam arról, hogy rengeteget fogytam és ismét formába kerültem az elmúlt 5 hónap során. Ezen történések miatt pedig vissza is tért a kedvem és az életerőm, hogy megosszam veletek az edzéseimet. Szeptembertől, ha minden jól megy legalább heti 1x lehet számítani edzős WestenGYM adásra. Ha úgy érzed, hogy belevágnál, de nincs aki segít, vagy pont ennyi motivációra van szükséged, hogy megadjam ezekkel az adásokkal a kellő löketet, esetleg nem tudod milyen gyakorlatokat csinálj, csak szólj nyugodtan.

Twichen már visszanézhető néhány ilyen adás, de ezek egy negyed éves futóedzés lezáró gyakorlatai. Hamarosan új negyed éves edzésbe vágok, azokat pedig, akkor hetente 1x szívesen meg is mutatom nektek.

https://www.twitch.tv/westenofficial/videos

Vélemény, hozzászólás?