TFT miniverseny RP nyereményért.

Sziasztok,

Megkedveltem ezt a lol sakkot, az elmúlt egy hétben többször is felkerült a twitch adásaim listájára és végül úgy döntöttem, hogy készülök egy mini versennyel nektek még a nagy ranked hype előtt! 🙂

Verseny ideje, helye:

2019.07.14 vasárnap 18:00, EUNE!

Verseny lebonyolítása:

Mivel nincs még a játékban spectate mód, így kommentárral nem fogom tudni kísérni a megmérettetéseket, így jómagam is részt veszek a versenyben.

Jelentkezés:

Bárki jelentkezhet majd vasárnap a stream ideje alatt, 7 játékosnak lesz esélye csupán bejutni a lobbyba. Őket pedig a jól ismert giveaway módszer segítségével fogjuk kisorsolni. Ez annyit jelent, hogy ha többen leszünk mint 7, amire nagy az esély, a chatre kell majd egy általam kiválasztott kulcsszót beírni, amiből majd sorsol egy automatikus rendszer azok közül akik beírták ezt a szót. Nyugi nem csalunk, ti is látni fogjátok ezt a képernyőn élőben!

A kialakult mezőny majd 5 játékon át küzd egymás ellen, hogy kialakuljon az első helyezett.

Játékosoktól való elvárásom:

Rendelkezz jó minőségű, recsegésmentes mikrofonnal, és gyere majd fel a verseny ideje alatt a discordra, ahol mind a 8 játékos közösen beszélgetné végig az 5 játékkört. Persze flame és toxicitás nélkül. Tisztelettel bánva a másikkal.

Ha valaki úgy jutna be, hogy nincs mikrofonja akkor mást sorsolunk ki helyette.

Pontozás és nyeremény:

  1. hely: 8 pont
  2. hely: 7 pont
  3. hely: 6 pont
  4. hely: 5 pont
  5. hely: 4 pont
  6. hely: 3 pont
  7. hely: 2 pont
  8. hely: 1 pont

Akinek 5 kör után a legtöbb pontja van megszerzi az első helyet és egy 5.000 Ft-os RP utalványt nyer, amit magam ajánlok fel!

Ha jobban beindul a játék és elérhetővé válik a spectator a lobbyban, akkor számíthattok komolyabb pénzdíjazású versenyekre is a csatornán a közreműködésemben. Ha kedvet kaptál próbálj meg bejutni az élő adás alatt, ha nem is sikerül, akkor pedig kövesd a többi nézővel a meccseket.

Ha van kedved csatlakozz a TFT Facebook csoportunkhoz is. 🙂

Kövess facen, ha nem akarsz lemaradni a történésekről.

Vélemény, hozzászólás?