Rólam

Üdvözöllek!

A nevem Aranyi Tamás, de te lehet csak Westen néven ismersz.
Több mint 5 éve streamerként és kommentátorként tevékenykedem a Magyar Heroes of the Storm közösség számára. Egy évet pedig a Blizzard eSport részlegével együtt kooperálva közvetítettem a Heroes Global Championship eseményeit. Sajnos mind tudjuk, hogy az eSport részleg mára bezárta kapuit, de ez nem vette el végleg a kedvünk szeretett játékunktól.

Ezek mellett én hoztam létre a HotSRising Magyar közösségi kupasorozatot is, ami végül ligarendszerré nőtte ki magát, amit kétszer is megrendeztünk 2018-ban. Offline döntővel és fél millió forint összdíjazásokkal. (Rising Challenge). Csatornám mára már twitch partneri státuszt kapott a twitch.tv oldalon.

2019 júniusában megszereztem a sportriporteri és sportkommentátori oklevelem a Komlósi Oktatási Stúdióban. Szeretnék minél több offline rendezvényen részt venni, hogy egyre nagyobb tapasztalatot szerezzek. Nem zárkózunk el más játékoktól sem, folyamatosan követjük az Apex Legends és a Fortnite történéseit, meg persze arra is van példa, hogy kipróbálunk néhány újonnan megjelenő játékot is.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy átadhassam az évek alatt megszerzett tapasztalataimat a játékban és az életben egyaránt. Célom, hogy olyan közösséget alkossunk, akik tisztelik szeretik és akár barátként is tekintenek egymásra.

Jelenleg csak is kizárólag a WoW Classic van főszerepben a csatornán. Elkezdtem a youtubera is tartalmakat gyártani ebben a témában. Azon belül is a Burning Crusade pörög most. Teljesen át állt a csatorna a MOBÁK világából az MMO-k világába. Jön még 2021-ben a New World, a Corepunk és az Ashes of Creation alphája.

Ezek mellett pedig a sport az életem másik része, ami nagyon fontos számomra. Muszáj fittnek lenni, hiszen sok sok órát ülünk a monitor előtt. Heti rendszerességgel végzek kinti saját testsúlyos workoutokat és alig várom, hogy ismét elinduljon a kosárlabdaszezon!

Elérhetőségek:
e-mail: aranyi34@gmail.com
Facebook: @WestenOfficial
Instagram: @WestenOfficial
Twitter: @WestenOfficial

Remélem jól fogod itt érezni magadat olvasgatás közben.

Tisztelettel:
Westen