Rólam

Üdvözöllek!

A nevem Aranyi Tamás, de te lehet csak Westen néven ismersz.
Több mint 4 éve streamerként és kommentátorként tevékenykedem a Magyar Heroes of the Storm közösség számára. Egy évet pedig a Blizzard eSport részlegével együtt kooperálva közvetítettem a Heroes Global Championship eseményeit. Sajnos mind tudjuk, hogy az eSport részleg mára bezárta kapuit, de ez nem vette el végleg a kedvünk szeretett játékunktól.

Ezek mellett én hoztam létre a HotSRising Magyar közösségi kupasorozatot is, ami végül ligarendszerré nőtte ki magát, amit kétszer is megrendeztünk 2018-ban. Offline döntővel és fél millió forint összdíjazásokkal. (Rising Challenge). Csatornám mára már twitch partneri státuszt kapott a twitch.tv oldalon.

2019 júniusában megszereztem a sportriporteri és sportkommentátori oklevelem a Komlósi Oktatási Stúdióban. Szeretnék minél több offline rendezvényen részt venni, hogy egyre nagyobb tapasztalatot szerezzek. Nem zárkózunk el más játékoktól sem, folyamatosan követjük az Apex Legends és a Fortnite történéseit, meg persze arra is van példa, hogy kipróbálunk néhány újonnan megjelenő játékot is.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy átadhassam az évek alatt megszerzett tapasztalataimat a játékban és az életben egyaránt. Célom, hogy olyan közösséget alkossunk, akik tisztelik szeretik és akár barátként is tekintenek egymásra.

Mostanában a League of Legends és a Teamfight Tactics játékok is szerepet kaptak az élő adásokban, augusztustól pedig tervben van a WoW Classic kipróbálása is.

Elérhetőségek:
e-mail: aranyi34@gmail.com
Facebook: @WestenOfficial
Instagram: @WestenOfficial
Twitter: @WestenOfficial

Remélem jól fogod itt érezni magadat olvasgatás közben.

Tisztelettel:
Westen