Új csapatot igazolt a WDivision!

Esport, Heroes of the Storm, Magyarország.

Ritka ezen szavakat egymás mellett látni, de a 2018-as év egészen jól sikerült a hazai hots közösség számára. Két liga is megrendezésre került, az eddigi versenyekhez képest többszörös összdíjazással és jóval több csapattal. Ilyen ötös volt közülük a WDivision is. Az ötletem a csapattal nem volt más, mint 5 alacsonyabb rangú játékos csapattá alakítása, hogy ők is megtapasztalhassák a kompetitív játék élményét. A Tyrande Saurus Rekt lett a Rising Challenge második ligájának győztes ötöse.

Eljött az ideje, hogy emeljem a tétet a csapat életében. Emiatt döntöttünk úgy Ghostravennel, hogy leigazoljuk a Tyrandés srácokat. Tehát novembertől az előző Rising győztes a WDivision égisze alatt folytatja a játékot. Igyekszünk segíteni a srácokat abban, hogy a gyakorláson kívül minden más területek levegyük a terhet a vállukról.

A céljaink a legtöbb külföldi kupán elindulni. Novemberben veszi kezdetét a Heroes Longue, minél jobb eredménnyel zárni a 180+ csapat közül. Jövőre pedig megmérettetjük magunkat a Blizzard fél profi versenyén az Open Division ligán is. A rájátszásba való bejutást tűztük ki célul.

 

WDivision “A” Team

Az előző csapat pedig jelenleg is tankot keres. Ők lesznek majd a WDivision “B” Team! Jelentkezni Westennél vagy a facebook oldalunkon lehet.

 

Vélemény, hozzászólás?