Nyitottak a nevezések a Rising-Challenge Magyar Ligára!

A népszerű és sikeres HotSRising egy új szintre lép és a következő versenyünk nem egy napos formában, hanem egy ligarendszerben indul el!

Rising-Challenge:

Első kőrben 16 csapatra számítunk, két hónapon át folynak majd a csoportküzdelmek, amit a rájátszás követ és aminek az Offline döntő vet véget. Mindenről a ligáról ITT olvashattok.

Szabályok:

A szabályokat a szervezők és a leendőbeli játékosok alkották. A változás jogát továbbra is fenntartjuk. A teljes szabályzat ITT érhető el.

Nevezés:

A mai naptól él a nevezés, egészen március 5. 23:00-ig. Igyekeztünk mindent részletesen leírni nektek és képek formájában segíteni a regisztrációtokat! Nevezési link ITT.

Partnereink:

Partnereink listája az idő elteltével továbbra is bővülhet. Jelenlegi partnereink ITT érhetőek el.

Kapcsolat:

Bárkinek bármi kérdése, észrevétele volna a ligával kapcsolatban, a három szervező készséggel áll rendelkezésére az alábbi címeken. LINK

Közvetítés:

A közvetítés a Hivatalos Magyar Heroes of the Storm csatornán lesz majd nézhető! Ha nem akartok lemaradni a mérkőzésekről, akkor ajánlott figyelni a közösségi oldalakat, hiszen a meccseket a csapatok egymás között intézik majd az adás pedig beugrik véletlenszerűen a hetek folyamán. Azokat a mérkőzéseket amikről esetleg lemaradna a csatorna, azokat cikk formájában mindenképpen nyomon lehet majd követni, ugyanitt!

Vélemény, hozzászólás?