Alterac Pass Kalandpark

Sziasztok Hócs Fanok!

Egy ütős és újításokban gazdag frissítéssel bővül hamarosan a Nexus világa. Ebben a cikkben segítek összefoglalni, hogyan is működik majd az új pálya ami az Alterac Pass nevet kapta.

Ez a map is kifejezetten nagyra sikerült, 3 ösvényen küzdhetünk majd meg az ellenfél csapattal. Ami kicsit megspékeli a dolgot, hogy csatlakozhatunk a World of Warcraftból már jól ismert frakciókhoz. A Nexusban is megvívhatjuk az ottani Alliance vs. Horde csatáját.

Ezen a pályán nem a megszokott Core főépülettel találkozunk majd, hanem a két frakció vezetőjével kell megküzdenünk a győzelemért.

Az Alliance vezére General Vanndar StormSpike:

A Horde vezére pedig General Drek’Thar:

A pálya felépítése hasonlóan működik, itt is a Fortokat és a Keepeket kell lerombolnunk, hogy összemérhessük tudásunkat és legyőzzük a Generálisokat.

A generálisok képességeket is használnak, hogy ne legyen könnyű dolgunk, területi sebzés és más finomságok, érdemes lesz majd odafigyelni a pozíciónkra. Fontos megjegyezni, hogy ha egy játékos belép a generális adott körén belülre, akkor magára hívja a figyelmét és kezdődhet a csata. Egyedül nem sok esélyünk lesz ellene, ha pedig úgy tűnik, hogy nem járunk sikerrel, akkor a körből kimenekülve, a generális visszafordul és felveszi alap pozícióját. Ilyenkor pedig élete szépen lassan elkezd regenerálódni.

A generálisok 60+ armorral rendelkeznek a játék elejétől fogva, de…. minden egyes Keep lerombolása -20 armorral sújtja a generálist.

A pálya rendelkezik 4 újfajta, úgynevezett Prisoner Camppel.
Az elhelyezkedésüket pedig a képen láthatjátok:

Az idő elteltével a börtönökbe rabok spawnolnak, őket pedig az ellenfél őrei őrzik majd, akiket el kell tennünk láb alól, ezt követően pedig, ki kell szabadítanunk a saját bent rekedt társunkat a frakcióból. Eme feladatot (Channeling time)  pedig már a megszokott módon, az ellenfél játékosok sebzésükkel megállíthatják. A kiszabadítás nem egyből történik, kell egy kis idő, míg a minion kiszabadítja magát majd ledől a kapu. Ha sikerül megölni minden ellenfelünket a kiszabadítás közben, akkor visszazárhatjuk a rabot, így nem szerzi meg ellenfelünk a küldetésért járó jutalmat.

A jutalomunk pedig mind 3 ösvényere leküld egy lovassági egységet, aki maga körül sebzést és ütési sebességet ad társainak.

A pályán nem csupán ez az újfajta camp helyezkedik el, hanem kaptunk két Boss Golem Campet és 2 Gnoll Siege Campet is.

A Siege camp hasonlóan működik mint a Braxis Holdout társa. Armort szednek le ütésre.

A Golem Boss camp pedig a legjobban a Cursed Hollow Bossjára emlékeztet minket. Ez a camp képes egy területi lassítást alkalmazni a csata során.

A pályán van egy nehezítő tényező ami mellett nem mehetünk el. Egy bizonyos sár tócsa nehezíti majd a játékosok átkelését az ösvények között, ebben minél többet állunk, annál lassabbá tesz bennünket, de ha gyorsan átszaladunk rajta akkor szinte meg sem érezzük a lassítást.

Végezetül pedig nincs más dolgunk, csak eldönteni melyik frakció mellé állunk:

Alliance ?

Horde?

Nektek kihez húz a szívetek?

Találkozzunk a NEXUSBAN!

Aki végig nézné ezek után videó formájában is, itt megteheti:

Nem kötelező, de hálás vagyok minden követőért. Itt eléred munkásságaimat, mind élőben, mind facebookon 😉

Vélemény, hozzászólás?