Visszatér a SoLoRising!

Sziasztok skacok!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy elmondhassam nektek: Ismét SoLoRising! Itt nem számít, hogy milyen rangban tolod, az sem gond ha nincs jelenleg csapatod, megoldunk mindent helyetted.

A verseny időpontja:

Szombat reggel 09:00-ig van időtök leadni e-mailben a jelentkezéseket!

2019.07.20 Szombat. 16:00 – Ezt szavaztátok meg legtöbben a HotS Hungary csoportban.

Regisztráció a kupára:

Küldj emailt az aranyi34@gmail.com -ra. Tárgya legyen: SoLoRising.
Üzenete tartalmazza: nevedet, Battlenet azonosítódat és a jelenlegi Storm Liga rangodat.

E-maileket 2019.07.19. péntek napjáig küldhetitek. Az ezután beérkezett
e-maileket már nem fogadjuk el.

Hogyan is alakulnak majd ki a csapatok?

A lényege és szokása ennek a kupának, hogy egyedül csatlakozol, majd mi teljesen véletlenszerűen összesorsolgatjuk a beregisztrált játékosokat egy csapattá.

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy aki benevez a versenyre, az úgy bánjon a jövőbeli csapattársaival és ellenfeleivel egyaránt, ahogy azt ő is elvárná magával szemben. Minden toxikus hozzáállás, először figyelmeztetéssel jár, utána pedig kizárással.  ( emiatt az adott csapat is kiesik )

Az ágrajzról majd később kaptok tájékoztatást, de mindenki számára elérhető és követhető lesz, amint kialakultak a csapatok.

Verseny lebonyolítása:

Az összecsapások mind best of 3 keretein belül fognak zajlani, aki 2 meccset nyer hamarabb az jut tovább. A döntő majd best of 5 lesz! Az ágrajz egyenes kiesés formulát kapja.

Mindenki aki csatlakozik a versenyhez, annak kötelezően fel kell jönnie a discord szerverre, ahol tájékoztatást fog kapni a kupa minden mozzanatáról. Létre lesznek hozva szobák, és szöveges szobák is, ahol könnyedén elérhetitek majd egymást.
Itt az invite link:  https://discord.gg/vv2hTbQ

Nyeremény:

Jelenleg semmi, de a szórakozás a fun és a jó hangulat garantált, plusz megtapasztalhatod milyen versenykörnyezetben játszani.

Közvetítés:

Kommentár a szokásokhoz híven lesz. Hogy hol? A megszokott helyen a WestenTV-n 🙂

Ha érdekelnek még játékkal kapcsolatos tartalmak kövesd a Facebook oldalam:

Vélemény, hozzászólás?