Maiev pattan fel a Nexus vonatra!

Ismét egy World of Warcraft assassin látogat a Nexusba. Kezdjük is a videóval, majd átbeszéljük melyik képessége mit is csinál.

Q – Fan of Knives: Egy tölcsér alakban maga elé késeket dobál, ezzel sebzi ellenfeleit, ha kettő vagy ennél több ellenfelet sebez velük egyszerre, akkor drasztikusan lecsökken a cooldown rajta.

W – Umbral Bind: Aktiválva a következő ütésünk nagy területen sebezve összeköti ellenfeleinket velünk, egy adott körben lassulnak áldozataink. Ha valaki hamarabb kifut ebből a körből, akkor magunkhoz húzzuk őket.

E – Spirit of Vengeance: Magunk elé lőjük árnyékmásunkat, amivel sebezzük az áldozatainkat. Ez kis idő után visszasétál a kiindulási területre, ismét sebezve az ellenfeleket. Viszont lehetőségünk van bármikor ismét megnyomni ezt a képességet, így helyet tudunk cserélni az árnyékkal.

R1 – Containment Disc: Eldob egy kardot egy fókuszált irányba, ami eltalálja az első ellenfelet akivel érintkezik. Egy kis idő után újra aktiválhatóvá válik a képesség, ezzel bezárhatjuk az ellenfél játékost egy kis időre egy olyan helyre, ahol képtelen képességeket használni, sőt maga körül sem lát semmit.

R2 – Warden’s Cage: Aktiválva, egy nagyobb körön belül, megjelennek Maiev avatárjai, akikhez ha valaki közel kerül visszalökik őt a gyűrű közepébe.

D – Vault of the Wardens: Aktiválva, felrepít bennünket egy pillanatra az égbe, ezzel sebezhetetlenné válunk és képességeket tudunk kikerülni.

 

Ha szeretnél még okosságokat a játékkal kapcsolatban, nézz körül az oldalon, kövess Facebookon, vagy nézz be élőben:

Nézd meg WestenOfficial élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT? KÖVESS A FACEBOOK-ON!

Ha hozzászólnál vagy kérdeznél, akkor regisztrálj!

Vélemény, hozzászólás?