Rest in Peace HGC!

Kedves Mindenki!

#HotS #Important

Néhányan már tudjátok, de a tegnapi nap a Blizzard bejelentette, hogy végleg abbahagyja a Heroes Global Championship “HGC” verseny szervezését. Megszűntette vele a Heroes eSport részleget. Kitették a játékosokat a castereket és a szervezők teljes brigádját. Mehet mindenki amerre lát. Voltak már erre utaló jelek az interneten, de végül bekövetkezett az, amitől mindenki tartott. Tudjuk, hogy a játékosbázis elképesztő nagyot csökkent az elmúlt 1 évben és a ranked system is teljes kudarcot vallott.

Hivatalos angol cikket itt éred el.

Személyes véleményen a témával kapcsolatban az, hogy a játék elérkezett a szakadék szélére. Megszakította a cég az utolsó reményt, az esport irányt, ami igyekezett összetartatani ezt a kicsiny közösséget világszerte. A jövőben mégtöbb játékos hagyhatja el a gamet és ismét növekedhet a waiting time a meccsek között. Van még jövője a játéknak? Azt döntse el mindenki maga.

Hogy mi lesz velem/velünk? Az adásaim száma csökkeni fog, sőt a Heroes streamek is vele együtt. Az új év első fele visszafogottan fog telni, amíg bele nem szeretünk egy új játékban amiben mind stream és mind esport szinten lesz lehetőség. Hogy mi lesz ez, még nagy kérdés. Továbbá szeretnék több időt szánni a sportriporter sulim elvégzésére is. Viszont amikor lesz időm és kedvem azonnal billentyűt és egeret ragadok, hogy azon hűséges nézőimet szórakoztassam akik már évek óta követnek és szeretnek.😍 Örök hála nektek 😍

Rising Challenge jövője HotS terén még tisztázatlan, de jövőre ez is kiderül. Lehetséges, hogy a következő megszeretett játékunkból rendezzük a következő versenyünket nektek. Egy szó mint száz, szívtelen és hirtelen vetett véget ennek a Blizzard.

Hálás vagyok mindenkinek aki ebben a 3 évben nézett, segített, támogatott, szeretett, avagy mosolyt csalt az arcomra, esetleg kritizált. Egyszer minden véget ér sajnos.

Streamen találkozunk!

Mindenkinek kitartást!

Ölelés,

Westen

Vélemény, hozzászólás?