Lehet még a HotS egy nagy játék a jövőben? #Grubby

Bátran mondhatom, hogy 2017 és 2018 volt a Heroes of the Storm legjobb két éve, hiszen ez idő alatt futott a HGC, azaz a Heroes Global Championship világszerte. Szerencsések voltunk, hiszen jó magam is közvetíthettem magyarul az összes mérközést, szorosan összedolgozva a Blizzard HotS részlegével.

De a versenyt 2018 decemberében lelötték és megszűntették a heroes esport részleget, emiatt a játék nem keveset veszített a népszerűségéből. Hogy miért és hogyan, arról most nem ejtenék szót, több százszor átbeszéltük már a streameken.

Az elmúlt másfél évben én sem igazán követtem, se játszottam a játékkal és közvetíteni sem volt nagyon mit, hiszen a Heroes Lounge versenyein kívül nem maradt igazán más, de személy szerint engem az a verseny kevésbé győzött meg arról, hogy maradnom kellene a játéknál.

2020 júniusában viszont, a Method nevű organizáció, létrehozott egy, akkor még versenysorozatnak hitt Heroes kupát, a METHOD MAYHEM-et, ahol az első hónapi küzdelmek során 10.000 dolláros összdíjazást sikerült összeszedni a nézők és a támogatók által.

Remek lehetőség volt mindenki számára, aki játszani akart és annak is, aki kompetitívebb versenyekre szomjazott mint néző. Sajnos a Method a következő hónapra szétbomlott és tönkrement. Emiatt a verseny is teljesen abbamaradt.

Na de!!! Most jön a lényeg. A tegnapi napon Grubby, a Heroes egyik legkiemelkedőbb kommentátora és streamere kapott egy kérdést az élő adása során, hogy lát-e még fantáziát és esélyt arra, hogy a HotS ismét kinőheti magát és visszatérhet a régi kerékvágásba?

A válasza, pedig ez volt: “Nem tudom, hogy hatalmas lesz-e, de éppen egy kutatás folyik, ami után egy nagyon izgalmas hírt fogok tudni megosztani veletek két nap múlva, itt a csatornámon. De lehetséges, hogy valaki más fogja bejelenti hamarabb.”

A videót itt nézhetitek meg róla:
https://www.twitch.tv/followgrubby/clip/SolidSmilingOwlHoneyBadger

Amit megígérhetek nektek, hogy ha versenybejelentés lesz belőle és minőségi emberek szervezik, ami minőségi játékosokat vonzz magával, akkor visszatérnek a magyar kommentárok a csatornára!

Élő adások majdnem minden nap:
https://www.twitch.tv/westenofficial

Vélemény, hozzászólás?