TFT Ranked és Twisted Fate is elérhető!

Sziasztok TFT fanok!

Mostantól heti szinten várhatóak frissítések és updatek a játékban.

Twisted Fate csatlakozott a játékba. Pirate és a Sorcerer csapatokat fogja erősíteni. 2 goldért cserébe vásárolhatjuk meg, képessége pedig, hogy 3 kártya közül választ, ami stunol (sárga), egy adott területen sebez (piros), avagy manát tölt neki vissza. (kék)

Bekerült a várva várt Ranked rendszer is, amit sokan félve, de sokan alig vártak már!

A ranked system hasonló a League of Legends rendszeréhez, itt is LP-t nyerhetünk vagy LP-t veszíthetünk. Ha valaki megszerzi a Diamond rangot, akkor az közel annyit ér, mintha LoL-ban lenne Diamond szinten.

Jóval több LP jár azért, ha az első helyen végzünk, de jóval kevesebb ha negyedikként esünk ki a játékból, ha ötödikként veszítünk, azért pedig jóval kevesebb mínusz LP jár, mintha elsőként estünk volna ki a játékból.

Nem lesznek promotion gamek, ha megütjük a 100 LP-t azonnal feljebb kerülünk, viszont csak akkor esünk vissza egy szintet ha 0 ponton veszítünk játékot.

Többen is jelentkezhetünk ranked játékokra. Jelenleg 3 barátunkkal együtt vághatunk neki a megmérettetéseknek. Ez pedig várható volt, hiszen ha 8 pajtival játszhatnánk akkor könnyű lenne a wintrade.

Mik lesznek a jutalmak egy adott ranked szezon végén? Még egyelőre nem tudni, de ez is eltérő lesz a League of Legends nyereményeitől.

A jövőben elképzelhető, hogy a TFT játékokért Blue Essence és Xp fog járni. Az is kérdéses még, hogy meddig fognak tartani a ranked szezonok, nagy valószínűséggel néhány hónapig. Minden új szezont pedig komolyabb változtatások és új hősök fognak változatosabbá tenni!

Rengeteg hőskártya változott, erről ITT találhattok egy hivatalos bejegyzést.

Remélem tetszett a cikk, nem vagyok egy híroldal, csak igyekszem mindig beszámolni az éppen kedvenc játékaim komolyabb híreiről.

Ha szereted a játékot akkor nézz be minden este a twitch csatornámra, ahol élőben is találkozhatsz velem. Esetleg kövess be facebookon is.

Csatlakozz a Magyar TFT Facebook csoportba!

Vélemény, hozzászólás?