Stand as ONE: Anduin a következő!

Ha nem is pörögnek olyan gyakorisággal az új hősök a Nexusban, mint régebben, attól függetlenül nem áll meg a gépezet.

A következő hősünk nem más mint Anduin, sokak kedvence a World of Warcraft sztoriból. Varian fia és az Alliance jelenlegi királya. A healerek táborát erősíti majd, azon belül is egy holy pap stílusú skill szettel áldották meg a készítők. De nézzük is meg közelebbről:

Q – Flash Heal

Mana: 30 Cooldown: 4 sec
270 életerőt gyógyít, de közben 0.75 másodpercre megtorpan.

W – Divine Star

Mana: 45 Cooldown: 9 sec
Maga elé lő, egy fénycsóvát, ez sebzi (140) az előtte álló ellenfeleket, visszafelé pedig gyógyítja (130) a barátságos hősöket is, minden eltalált ellenfél 25% növeli a gyógyítási erejét.

E- Chastice

Mana: 40 Cooldown: 10 sec
Egy fénygömböt lök maga elé, ez rootolja és sebzi (145) az első eltalált ellenfelet 1.25 sec-re.

D – Leap of Faith

A Faith azonnal Anduinhoz húzza azt a barátságos célpontot akire elhasználjuk a képességet. Miközben felénk repül megállíthatatlanná válik, tehát nem hatnak rá a különféle CC effektek.

R1 – Holy Word: Salvation

Mana: 70 Cooldown: 80 sec
0.5 másodperc elteltével, maga körül egy sebezhetetlen buborékot képez, ha ebben benne állnak csapattársai, azok sebezhetetlenekké válnak és akiknek hiányzik az életerejükből, azokét feltölti 25% extra életerővel. Összesen 3 másodpercig tart.

R2 – Lightbomb

Mana: 70 Cooldown: 60 sec
Egy csapatársunkra elhasználva, 1.5 másodperc után felrobban, ezzel sebezve (150) és stunolva mindenkit maga körül 1.25 másodpercig. Minden eltalált ellenséges hős 140 pajzsot ad annak, akire rátettük ezt a hősies képességet.

Ami biztos, hogy sokak kedvelt karaktere lesz Anduin, végre kapunk egy ízig vérig healert. Ledöntheti Anát, Malfot, és Rehgart a trónról. Talán még olyan játékosok is visszajöhetnek, esetleg elkezdhetnek játszani, akik még sosem merültek el a Nexus világába.  Kapunk a WoW világából egy igazi pap hőst, amivel sokan az aréna PvP meccseiket tolják nap mint nap.

A frissítés PTR szervereken már elérhető, az élő szervereken 2-3 hetet még várnunk kell majd, hogy Anduinnal kalandozhassunk!

A legjobb talent buildek még nem ismertek, de már lehet vele próbálkozni. Ha kifejlesztettetek valami ütőset, itt hozzászólásként nyugodtan osszátok meg a többiekkel.

UPDATE VIDEÓ:

Ha érdekel még a játékkal kapcsolatos tartalom, akkor kövesd be a twitch és facebook oldalam. Találkozzunk a Nexusban!

Vélemény, hozzászólás?