4 új hős csatlakozik a TFT világába!

Gondolom észrevettétek, hogy rengeteg class extra helyekkel bővült, de még nincsen bent hozzá a megfelelő mennyiségű karakter. De nyugi ez nemsokára megváltozik.

Hetek alatt változik meg a jelenlegi meta és az erőviszonyok a TFT játékain belül. Rengeteget dolgoznak rajta a RIOT munkatársai. Ha ilyen tempóban haladunk előre, akkor nem sokat kell majd várni a spectator módra és a vele járó esport elindulására. Két hete kaptuk meg a ranked módot, de máris 4 új hős csatlakozik hamarosan a többiek közé, akik egy teljesen új Origin részei lesznek. Ők nem más mint a Hextech!

Hextech:

Ez egy 4 fős bónusz lesz, akik nagy eséllyel hatástalanítják majd az ellenfeleik tárgyait.

Az Origin tagjai:

Camille:

Tier: 1 gold
Class: Blademaster
Képessége: Hextech Ultimaum
Rootolja és sebzi majd a targetet akit éppen üt, a többi társa pedig azonnal ezt a targetet kezdi majd el ütni az ultimate után.

Jayce:

Tier: 2 gold
Class: Shapeshifter
Képessége: Thundering Blow + Transform Mercury Cannon
Hátralöki az áldozatát, majd rangedre vállt, ami közben gyorsabb attack speedre tesz szert.

Vi:

Tier: 3 gold
Class: Brawler
Képessége: Assault and Battery
Kiszemeli legtávolabbra álló ellenfelét, majd ráugrik, eközben mindenki mást ellök a mozgás közben, a kiszemelt áldozatot pedig sebzi.

Jinx:

Tier: 4 gold
Class: Gunslinger
Képessége: Get Excited
Minden egyes ellenfél likvidálását követően egyre izgatottabb lesz, az első után attack speedet kap, a következőnél már Rocket Launcherre vált ami AOE sebzést okoz.

Ami fontos, hogy ezek az ötletek még nem teljesen így kerülnek majd be a játékba, a készítők számítanak a közösség visszajelzéseire. Plusz fix érkezési dátumunk sincs, de azt mondanám, hogy 2-3 hetet biztosan várnunk kell rájuk!

Ha érdekelnek élő streamek a játékkal kapcsolatban akkor kukkants be az adásaimba, vagy csatlakozz a Magyar TFT Facebook csoportba!

Vélemény, hozzászólás?