Blaze: COUNTERPICKS

Eszmefuttatásaim, a több éves saját gondolataimból és tapasztalataimból származnak, ha megfogadod köszönöm, ha nem azt is. Nem megváltani szeretném a világot, csak segíteni azoknak, akik úgy érzik erre szükségük van.

Következő alanyunk Blaze!


Ellenük jó:

Már az első nap meta hőssé vállt és nincs olyan tétmeccs, ahol ne ő lenne az off tank a csapatban.  Minden olyan hős ellen jól működik, akik periódikus sebzéssel operálnak, vagy olyan képességekkel sebeznek, amiknek idő kell ahhoz, hogy felrobbanjanak.  De nézzünk meg néhányat, hogy megértsük a gondolatmenetet.

Gul’dan – A bunkerébe (R1) beugrálva minden (Corruption) sebzés elvész.
Lunara – A felstackelt mérgei szintén semmivé vállnak ha beugrunk a Bunkerbe (R1)
Xul – Ha nem is akkora alap pick napjainkban ez a hős, a (Poison Nova) képessége ellen a Bunker (R1) itt is óriási segítség.
Tracer – Ha rajtunk pattan a (Pulse Bomb) akkor azért magunkon könyebb hatástalanítani a robbanást, mint egy-egy játékostársunkon, de semmi sem lehetetlen. 🙂

De minden komolyabb némítás és bénítás effektet ki lehet vele védeni, ha a bunker jó időben érkezik és rengeteg időt lehet nyerni vele, miközben az ellenfelünk olyan képességeket használ el mint például: Genji (Dragon Blade) – Malthael (Tourmented Souls) – Kerrigen (Maelstorm) és még sorolhatnánk.

Ellenük rossz:

Mivel hatalmas életerő értékkel rendelkezik és eléggé lassan mozog a harcok során, így minden olyan hős aki HP% alapján sebez vagy ügyesen tudja tartani a távolságot vele szemben (Kite) mind veszélyesek lehetnek ellene.

Tychus – Pillanatok alatt ledarál, ha nem figyelünk oda.
Leoric – Egyik legjobb ellenfele az ösvényen. Leoric saját gyógyító képességével remekül bírja a strapát ellene.
Zul’jin – Nagyon hamar megtéphet bennünket ez a veszélyes troll, ha véletlenül elpozicionáljuk magunkat.

Velük jó:

Nem mondanám, hogy bárkivel is kiemelkedő páros lehet, egyszerűen a Bunker hősies képessége rengeteg szituációban remekel. De ha valakik mellé ajánlanom kellene azok olyan hősök akik rendelkeznek bénítással, esetleg roottal, amit ő könnyedén lekövet (E) képességével.

Diablo 
E.T.C
Johanna
Malfurion
Stukov

Ne felejtsük el, hogy 7. szinten az (Incinerator Gauntlets) talent igazi pusholós szóló lanerré változtatja őt.

Köszönöm, hogy végig olvastad. Remélem tudtam segíteni. Kommentelj nyugodtan a cikk alatt ha már beregisztráltál 🙂

Ha szeretnél még okosságokat a játékkal kapcsolatban, nézz körül az oldalon, kövess Facebookon, vagy nézz be élőben:

Vélemény, hozzászólás?