Azmodan: COUNTERPICKS

Eszmefuttatásaim, a több éves saját gondolataimból és tapasztalataimból származnak, ha megfogadod köszönöm, ha nem azt is. Nem megváltani szeretném a világot, csak segíteni azoknak, akik úgy érzik erre szükségük van.

Ebben a cikkben Azmodant csekkoljuk!

Ellenük jó:

Illidan – Az (E) build erősítésére gyúrt Azmó kifejezetten könnyen csinál bolondot Illidanból.
Abathur – Olyan waveclear és push lehetőség áll a rendelkezésünkre a (Q) és a (W)+(D) minionjaink miatt, hogy Abathur megizzad mire mindent elpusztít. Ezek a minionok szintén gyűjtik nekünk a tapasztalati pontokat.
Chromie – Menekülő képesség nélkül Chromie nehezen kerüli ki a felboostolt heroic (Black Pool) + (Q) kombinációnkat, simán az életereje felét leszedhetjük, ráadásul hasonlóan távolról mint, ahogyan Chromie sebez.
Alextrasza – Miközben Alex gyógyítana a (W) képességével, nyomban robbanthatunk az összeállt ellenfelek közé (Q).
Hammer-  
Bár az okosabb Hammerek azért ritkán teszik le a vasat lövegbe, de ha éppen már már lent csücsül a taliga, oda is repülhet a (Q).
Li Ming – 
A (W) minionokat magunk elé használva, blokkolhatjuk a felénk repülő Ming képességek nagy részét.

Ellenük rossz:

Anub’arak – Tele van bénítással és Azmó akkora testtel rendelkezik ,hogy szinte lehetetlen vele kikerülni az érkező bénításokat.
Butcher – Bénítás és lassítása elérhetővé teszi, hogy mindig elérje a fejszével egy-egy pofonra Azmót, ha megszerzi az elegendő stacket a támadási erejéhez, néhány suhintás alatt szét tépi őt.
Artanis – Helycserés támadása szintén effektív lehet, hiszen Azmó nagy teste miatt ezt is nehéz kikerülni. Ha a swap megtörtént, onnét már nincs menekvés.
Leroic – Amint közel jut hozzá, lassíthatja és az életszívás képessége (W) akár végig is pöröghet rajta.
Kerrigan – Bénításait kikerülni szintén nehéz feladat, Azmó ebben sajnos kifejezetten gyenge a nagy teste miatt. #Dagadtgalamb

Velük jó:

Malfurion – Egy jobb root után sima ügy lőni egy boostolt (Q) a tömegbe.
Johanna – Egy jobb csatakezdeményezése után összehúzva az ellenfeleket, hatalmas sebzést mérhetünk egyszerre mindenkire (Q).
Leroic – 
Ha off tankunk úgy dönt, hogy tízes szinten Entombot választ, bezárva néhány embert ismét úgy sebezhetünk, hogy azokat a területen elhelyezkedő ellenfelek nem fogják kikerülni.
Dehaka – Nagyban segíthetjük Dehaka szóló ösvényét megnyerni a bármilyen távolról elhasználható (D) képességünket.
Xul – Ha érkezik Xul rootja, könnyű kiszámolni, mikor és hol fog helyezkedni ellenfelünk. A mágusos hősies képességeket kitéve pedig lassítva ellenfeleinket segít a precízebb célzásban.

 

Ha szeretnél még okosságokat a játékkal kapcsolatban, nézz körül az oldalon, kövess Facebookon, vagy nézz be élőben:

Vélemény, hozzászólás?