Auriel: COUNTERPICKS

Gondolataim, a több éves csupán saját gondolataimból és tapasztalataimból származnak, ha megfogadod köszönöm, ha nem azt is. Nem megváltani szeretném a világot, csak segíteni azoknak, akik úgy érzik erre szükségük van.

Következő kiszemeltünk Auriel, aki a végtelen gyógyításért felelős.

Ellenük jó:

Ha mondanom kellene valamit, hogy ki ellen jó, gondolkodjunk el azon miben is lehet hasznos?

  • (Q) képességével képes vakítani (blind) az ellenfeleken, tehát mondhatjuk azt, hogy minden olyan karakter ellen ideális aki sebzése java részét automata támadásaiból szerzi. [Illidan, Butcher]
  • (E) képessége lehetővé teszi, hogy el lökje magától ellenfeleit, ez a képesség remekül használható olyan hősök ellen akik nagy sebzésüket gyorsan berepülve szerzik. [Kerrigen, Malthael,D.va]. Jó lehet még képességek megszakítására is, gondolok itt az [E.T.C] Mosh Pitre.

Ellenük rossz:

Chromie – A kis gnóm olyan távolról képes sebezni, hogy nem kerül kontaktba az ellenfél hőseivel, ezáltal nem sebeznek vissza rá, emiatt Auriel energiája nem növekszik.
Lunara – Periódikus sebzése miatt, Auriel képtelen gyógyítani ezt a fajta fájdalmat, hiszen ugyanaz a történet mint az előbb említett gnómocskánál.
Anub’arak – Rengeteg bénítással rendelkezik és ne feledkezzünk meg a Cocoonról sem, amibe ha jó időben szalad bele Aurielék, könnyedén emberhátrányba kerülhetnek. Mivel nincs [Cleanse] a skill szettben, emiatt nehéz az Aurielek élete.
Varian – Egyetlen szó jut eszembe, [Taunt]. Jön, gyors és halálos, [Cleanse] nélkül pedig Aurielnek két választása van, megpróbálja gyógyítani a beérkező sebzést, vagy jöhet az [Aegis].

Nagyobb veszélyt jelenthet ellene a mobilisabb assassinok összessége:

  • Greymane
  • Tracer
  • Genji

Velük jó:

Azon hősökkel alkot kiemelten jó teljesítményt akik könnyedebben töltik energiáját, mutatom, vagy mesélem?!

Gul’dan – Kettőjük duója alkotja a végtelen gyógyítás és végtelen sebzés összességét. Képletmagyarázat: Gul’dan Q+E * Auriel D+W = Végtelen DMG! 🙂
Valla – Hasonlóan működik együtt mint Gul’dan kollégával, csak kicsit mobilisabb.
Cassia – Az ő képesség szettje is megfelelő a gyors energiaforrásnak.
Lunara – Ha az előbb említett hősök már nem állnak rendelkezésünkre, akkor Lunara is megfelelő választás eme nemes feladatra.
Cho’gall – Mindenképpen extrém helyzet ha Choék bepattannak a csapatba, velük szintén annyi energia robban ránk, hogy elkölteni sem lesz időnk.

Ha szeretnél még okosságokat a játékkal kapcsolatban, nézz körül az oldalon, kövess Facebookon, vagy nézz be élőben:

Vélemény, hozzászólás?